Wij zijn Ria Groothuijse en John Hagen
Ons spiritueel pad kruiste zich nog net in de vorige eeuw. Misschien kan je zeggen dat “het lot” ons toen al samen heeft gebracht. Niets vermoedend wat er nog allemaal in de toekomst ligt.
In spiritualiteit zijn we niet alleen individueel gegroeid. We kwamen steeds dichter tot elkaar en zo ontstond in 2011 De Cirkel Amersfoort waar we in goede harmonie met elkaar samenwerken.

 

“Spiritueel verdiepen en groeien”, dat is ons moto. Wij willen iedereen een basis bieden om in vrijheid verder te kunnen groeien.

 

Spiritualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn spirituele healers die werken als transmedium. Gezamenlijk geven we sessies om andere mensen te helpen om bijvoorbeeld van hun angsten af te komen, trauma’s uit het verleden te verwerken en om blokkades op te lossen.
Wij komen ook bij de mensen thuis om huizen te schonen, als men last heeft van een energie of een entiteit die daar niet hoort. Eén van ons gaat in trans, zodat de entiteit gebruik van het lichaam mag maken. Tijdens een sessie vertrouwen we op de samenwerking van onze spirituele begeleiders. Oude patronen mogen doorbroken worden en entiteiten worden naar het licht gebracht.

 

Wie weet ontmoeten wij elkaar bij De Cirkel Amersfoort.
Je bent van harte welkom!

 

 

Web realisatie Mary Alexander Graphic Design © 2012 - 2019