De Cirkel Amersfoort is op 1 augustus 2011 opgericht voor diegene die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld en zoeken naar een manier om jouw eigen wijsheid en spiritualiteit te (her)ontdekken. Je krijgt de gelegenheid om spiritueel verder te groeien. Wij bieden je de mogelijkheid om je te verdiepen en te ontwikkelen op je spirituele levenspad.


Het programma van De Cirkel Amersfoort is als volgt opgebouwd;
“Iedere avond heeft een thema waar je met je intuïtie gaat werken”!

Workshop avonden o.a.:
Psychometrie a.d.h.v. foto’s of een voorwerp: Wat voel je erbij?
Tarot: Intuïtief ontdekken welk element van de Tarot je nodig hebt en hoe jij hier gebruik van kunt maken om verder te ontwikkelen.
Magnetiseren: Wat is een energie?
Energie aan een ander geven, maar ook leren om energie te mogen ontvangen.
Bijenwaskaarten: Zelf bijenwaskaarten maken en later bij een bijenwaskaart van een ander voelen of kijken wat jij er in ziet.

Voor actuele workshops houd de agenda in de gaten.

Belevenisavonden
Het gaat hier om écht te beleven in een thema van een land. Wat betekend spiritualiteit in deze cultuur. Een unieke avond om te ervaren.

Meditatieavonden
Wij geven verschillende manieren van meditatie waaronder geleide meditatie. Tijdens een geleide meditatie nemen we je mee op een korte spirituele reis. Je kunt heerlijk tot rust komen. Wat beleef je tijdens je meditatie? Achteraf delen we onze ervaringen.

Mediumavonden
Ieder mens heeft een eigen energie en een eigen manier van werken. De mediums die wij uitnodigen hebben zo hun eigen aanpak. Zij hebben contact met hun spirituele begeleider en onze dierbaren in de andere wereld.
Er zijn verschillende manieren waarop een medium werkt.  Men maakt vaak gebruik van foto’s, voorwerpen of bloemen om contact te leggen met overledenen om een boodschap door te geven welke voor jou nu belangrijk is.

Verdiepingsavonden
Sinds kort organiseren wij avonden waar de verdieping wordt gezocht. Hoe kom je dichter bij je spirituele begeleider? Leer te luistern naar je intuïtie en vertrouwen op je spirituele begeleider. Het is een blok van drie donderdagavonden waar je verder kunt gaan met je spirituele ontwikkeling.

De avonden worden van 19:30 tot 21:30 uur gehouden.
Deelnemen aan deze avonden kan alleen via inschrijving.

 

 

Web realisatie Mary Alexander Graphic Design © 2012 - 2019