Agenda 2020

Januari 2020

9 januari Mediumavond met Ria & John. Foto’s van overledenen en Tarot. Leg een foto van jouw overleden dierbare op een tarotkaart. Ria geeft een boodschap via de foto en John geeft een aanvulling via een tarotkaart.

 

23 januari Workshop: Stenen & Mineralen. Op tafel liggen stenen & mineralen. Zij hebben een werking op het menselijke lichaam. Voel de energie en ontdek welke steen bij je hoort en nodig hebt.

 

 

Februari 2020

6 februari Mediumavond met Henny Schot. Waarnemingen met een stukje papier. Schrijf je voornaam en geboortedatum op een stukje papier en jij krijgt te horen wat op dit moment belangrijk voor je is.


20 februari 20-02-2020 Terug in de tijd! Denk niet gelijk aan een moeilijke periode in je leven, kijk vooral naar een mooie herinnering. Schrijf de datum op of neem een foto van deze belangrijke gebeurtenis mee. We maken er een bijzondere avond van!

 

Maart 2020

5 maart Mediumavond met Monique van Haastrecht. Handlijnkunde. De lijnen in je hand zijn uniek. Alles wat we in ons leven hebben gemaakt staat in je hand tot in de kleinste details. Monique is een trefzeker medium. Zij kijkt in je hand en geeft je een spirituele boodschap.


19 maart Frank Bol. #Engelen#Wens#Potje. Samen met Frank maken we verbinding met de engelenwereld. Stel je hart open om de energie van engelen te voelen. Stop je vraag of wens in het wenspotje.


April 2020

2 april Mediumavond met Marijke van Maanen. Bloemenseance. Neem voor deze avond een bloem in een vaasje mee. Jouw energie zit aan de bloem(en) die jij op tafel legt. In samenwerking met haar gids Helena geeft Marijke haar waarnemingen door.


16 april “Overgang” Wat gebeurt er vlak voor we overlijden? Thema-avond met foto’s van overledenen. Ria gaat deze avond in trance en verteld over de ervaring van onze overleden dierbare van hun overgang naar Gene Zijde.

 

Mei 2020

14 mei Mediumavond met Gertien v.d. Gracht. Psychometrie. Aan de hand van de foto’s en voorwerpen die op tafel liggen krijgt Gertien een waarneming door die belangrijk voor je is en waar je absoluut wat mee kunt.

 

28 mei John Hagen. Workshop: Iets met Tarot. Door te werken met de tarotkaarten ontstaat er steeds meer duidelijkheid over een situatie of levensvraag en hoe je daarmee om kunt gaan. Een ding is zeker, van John krijg je altijd huiswerk mee.

 

 

Juni 2020

11 juni Mediumavond met Yvonne Leijenaar  Spirituele boodschappen aan de hand van zelfgemaakte schilderijtjes.

Yvonne maakt thuis prachtige spirituele schilderijtjes. Zij laat zich net als haar pencelen sturen door haar spirituele begeleiders. Het schilderijtje is voor jou samen met een duidelijke boodschap.

 

Juli 2020

 

 

Augustus 2020

 

 

september 2020

3 september Mediumavond met Ria Groothuijse. Foto’s van kinderen. Neem een foto van je (klein)kind mee. Het mag ook een foto van jezelf zijn want we zijn allemaal kind geweest. Ria geeft een spirituele boodschap voor wat het kind nodig heeft.


17 september Podiumavond met Mirjam Kraamer en Hans van Dijk. Foto’s van overledenen en Tarot. Op deze bijzondere avond bieden wij het podium aan… Mirjam met foto’s van overledenen en Hans met zijn tarotkaarten. Zij gaan op een unieke manier met elkaar samenwerken.


Oktober 2020

1 oktober Mediumavond met Loes van Loon. Foto’s van overledenen. Een avond met Loes staat niet alleen maar voor gezelligheid. Er valt ook véél te leren. Loes draait er niet omheen en samen met haar Gids Hebenes en haar spirituele vrienden verzorgt zij deze avond met foto’s van onze dierbaren die overleden zijn.


15 oktober Workshop: Mandala Tekenen. Met elkaar aan het werk met kleur. Kleuren kunnen helend werken en geven aan hoe jij je voelt. Zoek zelf je kleuren uit om je eigen mandala (in) te tekenen.

 

 

 

 

November 2020

5 november Allerzielenavond. We herdenken vanavond onze overleden dierbaren, door een voor hen te branden. Neem een foto en/of bloem mee voor de mensen die jij wilt herdenken.


19 november Mediumavond met Jacqueline van Veggel. Spreuken & Affirmaties. Jacqueline is een enthousiast medium en komt voor het eerst bij ons een avond verzorgen. Zij heeft zelf mooie inzichtkaarten gemaakt met daarop haar eigen spreuken en affirmaties. Jacqueline doet helderziende waarnemingen a.d.h.v. deze kaarten. 

December 2020

10 december Mediumavond met John Hagen. Tarotkaarten “Wat zal 2021 jou brengen”? Uit de 78 tarotkaarten mag je 5 kaarten trekken. De kaarten geven je een boodschap en inzicht voor het nieuwe jaar.


17 december Kerstviering. Een gezellig en ontspannen avond waar we met elkaar het jaar 2020 afsluiten.
Het blijft altijd een verrassing wat er deze avond gebeurt. Er is voor iedereen een persoonlijke boodschap.

           


     


De Cirkel Amersfoort organiseert de avonden altijd op donderdagavond bij
QI, Amsterdamseweg 43A - 3812 RP Amersfoort
(parkeren naast de Kwantum, eigen terrein van QI) www.qi-amersfoort.nl


Aanvang: 20:00 tot 22:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur

Pauze:      21:00 uur, inclusief koffie en thee

Entree:     € 5,00 voor vrienden van De Cirkel Amersfoort en € 8,00 voor
incidentele bezoekers.

*     Wil je ook vrienden worden van De Cirkel Amersfoort? Geef je dan op
via  decirkelamersfoort@gmail.com
**    Alleen voor Vrienden van De Cirkel Amersfoort.
***  Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

MJ Design Maarn © 2012 - 2013